2007


2007-10-15

Watreco ett av företagen som presenterar sig på Cleantech Capital Day i Lathi den 28 nov.

2007-08-30

Watreco flyttar till MINC (Malmö Incubator) den 1 oktober. Detta blir en viktig del den expansionsprocess som bolaget nu går in i.

2007-08-16

√Ąnnu en ishall k√∂per ett REALice-system. Denna g√•ngen √§r det Virdavallens Ishall i Alvesta som investerar i ett system f√∂r b√§ttre iskvalit√©t och och minskad energif√∂rbrukning.

2007-06-14 Sveriges första certifiering av istekniker

Watreco kommer genom aff√§rsomr√•det REALice‚ĄĘ att medverka till att skapa Sveriges f√∂rsta certifieringsutbildning av istekniker. Arbetet med certifieringutbildningen leds av J√∂rgen Rogstam p√• IUC - Sveriges Energi- & Kylcentrum AB i Katrineholm. I arbetet deltar en grupp personer med m√•ng√•rig erfarenhet kring is- och vattenteknik men √§ven erfarna och meriterade iskekniker, kommer bidraga med v√§rdefull erfarenhet och kunskap. Golfen har tex. redan Swedish Greenkeepers Association. Certifieringsutbildningen √§r en pusselbit i en vision att skapa n√•got liknande f√∂r Sveriges istekniker.

2007-05-30 Sustainable City Development i Malmö

CleanTech-företaget Watreco ställer ut på Sustainable City Development Conference i Malmö den 12-14 september. Konferensen som bl.a kommer att avverka 18 workshops och 10 studiebesök under de tre dagarna, ger ett bra tillfälle till intressanta diskussioner och kontakter från hela Europa men även andra delar av världen. Läs mer här >>

2007-04-24 Ny order från MKB i Malmö.

Watreco erhåller order från MKB i Malmö på inluftare. Detta är den första ordern från MKB. Inluftaren kommer att placeras i Ekostaden, Agustenborg i Malmö. MKB vill med denna ordern göra den första fallstudien. Slår den väl ut kommer man att implementera lösningen på flera av MKB's dammar.

2007-03-01 Ny order från Malmö Kommun.

Watreco, har sen tidigare med framgång levererat vattenbehandlingsutrustning till dammar i västra hamnen i Malmö. Ordern innebär att Malmö Kommun nu beställer ytterligare två inluftningsskåp, WSB01 när man nu fortsätter att bebygga den sista etappen av Ekostaden.
- Watrecos produkter och lösningar, som både är miljövänliga och ekologiska, fungerar mycket bra och bidrar till att minimera underhållet i de olika vattenmiljöer som anlagts för att skapa Ekostadens karaktär säger Jan Johansson, Exploateringsingenjör på Fastighetskontoret, Malmö Stad.

Nyheter
Sustainable Business Hub Cinns MalmŲ Cleantech City