Klicka här för att boka en kontakt med en referens.

Referenser


HÀr kommer vi att presentera ett urval av vÄra referenser.

Har du frÄgor? Kontakta oss gÀrna.


NÄgra av vÄra referenser


Malmö Arena

- Efter att ha jobbat med konstfrusen is i över 30 Är kÀnns det verkligen som Realice-systemet har revolutionerat istillverkningen. Vi har fÄtt ett verktyg och en metod att jobba med som gör att vi kan skapa en bÀttre is för utövarna. Isen har blivit betydligt hÄrdare vilket gör att den hÄller bÀttre och ger ett bÀttre glid. Det Àr till och med sÄ att folk kommer fram spontant och undrar vad vi har gjort med isen för att fÄ den sÄ bra, och det Àr roligt.

- Vi kan dessutom lÀgga is med mindre varmt lÀggvatten som fryser snabbare och anvÀnda en högre istemperatur vid drift vilket sparar bÄde energi, pengar och kompressor. En annan positiv effekt Àr att isen har blivit klarare, vilket inte minst vÄra sponsorer Àr tacksamma för.

Osby Ishall

- Vi Àr otroligt nöjda med Realice-systemet. Innan vi investerade tittade vi nÀstan bara pÄ de ekonomiska aspekterna och hur mycket vi skulle kunna spara i energikostnader. Men nu nÀr det Àr installerat Àr det faktiskt den bÀttre kvalitén pÄ isen som Àr den största positiva överraskningen. Att det kan vara sÄ stor skillnad pÄ is och is.

- Vi istekniker, Klas-Göran, Johan, HÄkan och Peter har dessutom fÄtt en bÀttre arbetsmiljö. Tack vare att vattnet fryser snabbare Àr den irritation som tidigare fanns hos spelare och andra utövare som fick vÀnta pÄ att isen skulle frysa efter spolningen nu som bortblÄst sÀger isteknikerna pÄ Osby Ishall.

Segeltorpshallen, Huddinge

- NÀr vi hörde talas om Realice första gÄngen lÀt det för bra för att vara sant. Men efter att ha testat systemet Àr vi jÀttenöjda. Vi har kunnat gÄ frÄn att lÀgga is med 40-gradigt vatten, till att bara anvÀnda kallvatten kring 6 grader. Samtidigt har vi kunnat höja istemperaturen med ca 1 grad. Dessutom har isen blivit helt fantastisk. Under en helg kan vi spola isen upp till 15 gÄnger per dag. Före Realice var isen helt kass pÄ slutet av dagen. Nu har vi samma kanonkvalitet under hela dagen.

- Ett exempel Àr det mÄlvaktstrÀningslÀger som vi genomförde hÀr i slutet av sommaren. Normalt sett stÄr mÄlvakterna och skaver i sidled och kommer nÀstan Ànda ner i betongen. PÄ Ärets lÀger mÀrktes det knappt att de varit pÄ isen.

Sunwing Resort & Spa Alcudia

Por la presente certificamos el buen funcionamiento y excelentes resultados del descalcificador Limitec 55 duo system instalado en los apartamentos Las Piramides del complejo Sunwing Resort Alcudia. Instalado en Mayo del 2009 y hasta el cierre de los apartamentos en Octubre 2009 la cantidad de cal desencrustada en las tuberias ha sido mas que satisfactoria.

“Hereby this is to certify that the good operation and excellent results of the Limeteq 55 twin system installed in the apartments the Pyramids of the complex Sunwing Resort Alcudia. Installed in May, 2009 and until the closing of the apartments in October 2009 the amount of lime scale in the pipes has been more than satisfactory.”

Referenser Watreco
Sustainable Business Hub Cinns Malmö Cleantech City